• Milieukeur-certificaat
  • 60 soorten en 350 variëteiten
  • Duurzaam gekweekt

U vindt verschillende dakbomen in het assortiment van onze kwekerij. Alle dakbomen worden op een duurzame manier gekweekt, waardoor zij van nature een weerstand ontwikkelen tegen natuurlijke vijanden zoals insecten en weersomstandigheden. Hierdoor bent u verzekerd van hoge kwaliteit dakbomen die tegen een stootje kunnen.

De kwekerij voor mooie en efficiënt groeiende dakbomen

In het ruime assortiment van onze kwekerij vindt u verschillende dakbomen met unieke eigenschappen. Wilt u uw klanten dakbomen aanbieden die kleurrijk zijn, dicht begroeid zijn of juist niet dicht begroeid zijn? Wat voor dakbomen u ook zoekt, u vindt ze in onze kwekerij. Neem een kijkje in ons online assortiment om het huidige aanbod te bekijken.

Up-to-date machinepark voor een snelle levering

Boomkwekerij Kuppens is altijd bezig met innoveren. Hierdoor is ons machinepark up-to-date, waardoor wij u snel voorzien van de geschikte dakbomen. Of u nu in het zuiden van Nederland woont of in het noordelijkste puntje, u bent altijd gegarandeerd van een vlotte en efficiënte levering.

Krijg deskundig advies van een kwekerij met meer dan 60 jaar ervaring

Met meer dan 60 jaar ervaring in het kweken van bomen, geven wij u deskundig advies over de meest geschikte dakbomen voor uw klanten. Of u nu een vraag heeft over het onderhouden van de bomen of over de meest efficiënte manier van groeien, onze specialisten voorzien u graag van deskundig advies.

Een gratis offerte vraagt u eenvoudig aan

Heeft u de geschikte dakbomen gevonden voor uw tuincentrum of hoveniersbedrijf? Stuur ons dan direct een e-mail voor een gratis offerte. Wilt u meer weten over onze dakbomen, kwekerij of manier van kweken? Bel ons dan via 0413-478201.

Andere interessante pagina's:

Trompetboom | Laanbomen | Groothandel bomen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht