• Milieukeur-certificaat
  • 60 soorten en 350 variëteiten
  • Duurzaam gekweekt

De mooiste bomen van de hoogste kwaliteit vindt u bij een ervaren kwekerij uit Sint-Oedenrode. U vindt hier meer dan 350 verschillende variëteiten van 60 soorten bomen voor uw klanten. Of u nu een tuincentrum heeft, een handelskwekerij of een hoveniersbedrijf, Boomkwekerij Kuppens levert de bomen die uw klanten wensen.

Duurzaam gekweekte bomen van een ervaren kwekerij

Met meer dan 60 jaar ervaring in het kweken van bomen hebben wij een ruim assortiment opgebouwd. Met de liefde voor bomen én het oog op een betere toekomst worden alle bomen in onze kwekerij duurzaam gekweekt. Er wordt enkel groenbemesting gebruikt en er wordt beperkt omgegaan met chemische bestrijdingsmiddelen. Hierdoor ontwikkelen de bomen van nature een weerstand tegen natuurlijke vijanden zoals insecten en weersomstandigheden.

Op zoek naar een specifieke boom? Kies uit meer dan 60 soorten

Wilt u uw klanten een breed scala aan bomen aanbieden? Of bent u juist op zoek naar een specifieke boom? Dan slaagt u gegarandeerd met ons uitgebreide assortiment. Hier vindt u 350 verschillende variëteiten aan bomen.

Meer weten? Neem direct contact op

Wilt u uw klanten de meest prachtige, gezonde bomen leveren? Neem dan direct contact op met Boomkwekerij Kuppens door het sturen van een e-mail of door te bellen naar 0413-478201. Door ons up-to-date machinepark zijn wij in staat om de bomen zo snel mogelijk bij u te leveren.

Andere interessante pagina's:

Betula pendula berk | Platanus hispanica | Dakbomen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht