• Milieukeur-certificaat
  • 60 soorten en 350 variëteiten
  • Duurzaam gekweekt

Voor een breed assortiment duurzaam geteelde bomen kiest u voor Boomkwekerij Kuppens in Noord-Brabant. Met meer dan 60 verschillende soorten bomen en 350 variëteiten vindt u bij ons gegarandeerd de juiste bomen voor uw tuincentrum of hoveniersbedrijf.

Duurzaam gekweekte bomen bij een gespecialiseerde boomkwekerij in Noord-Brabant

Alle bomen die u bij ons vindt, zijn duurzaam geteeld. Dat wil zeggen dat er zo min mogelijk chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt en de bemesting vindt plaats door groenbemesters als Raaigras en Tagetes. Het duurzaam kweken van bomen wordt door onze boomkwekerij in Noord-Brabant extra gegarandeerd door het Milieukeur-certificaat.

Maak uw klanten blij met meer dan 60 verschillende bomen

In het assortiment van onze boomkwekerij in Noord-Brabant vindt u meer dan 60 verschillende bomen en 350 variëteiten. Door ons ruime aanbod vindt u gegarandeerd de juiste boom voor uw klanten. Bent u benieuwd naar welke bomen wij kweken? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Om een hoge kwaliteit te garanderen wordt elke boom 3 tot 4 keer verplant. De boom wordt hierdoor weerbaarder en er ontstaat een compact wortelgestel. Dit komt de levering en het planten van de boom bij uw klanten ten goede.

Bestel direct uw bomen

Wilt u uw klanten hoogwaardige kwaliteit bomen leveren, die ook nog eens duurzaam zijn gekweekt? Neem dan direct contact op met Boomkwekerij Kuppens in Noord-Brabant. U bereikt ons door een e-mail te sturen. Heeft u vragen over onze kweekmethodes of wilt u meer weten over de bezorgingsmogelijkheden? Ook dan stuurt u ons een bericht of belt u naar 0413-478201.

Andere interessante pagina's:

Tilia pallida leiboom | Ginkgo biloba boom | Bomen kwekerij

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht